Livigno – meget mere end bare skiløb

At maksimere tiden på pisterne er vigtigt for mange, når de er på skiferie. Man nogen gange kan man måske også godt bruge en pause fra skiløbet (om ikke andet for at hvile benene lidt!), og så kan det være godt at vide, hvad man ellers kan få tiden til at gå med her i Livigno. Nedenfor har vi derfor samlet nogle aktiviteter og arrangementer, vi synes, er gode alternativer til skiløbet:

Aquagranda: Et helt nyåbnet badeanlæg i byen. Konceptet er, at stedet er delt ind i forskellige “zoner” alt efter, hvad man er ude efter.

Til børnefamilier findes afdelingen “Splash & Fun”, som er tilpasset de yngre børn, der gerne vil plaske rundt blandt legetøj og rutschebaner. Der er også spa og sauna for de familiemedlemmer, som ikke vil køre i rutschebane hele dagen.

For de, der vil have 100 % afslapning, findes der også en “Relax”-afdeling med et væld af forskellige varme og kolde bassiner, saunaer for enhver smag – der er nemlig forskellige temperaturer i hver af dem, tyrkisk bad, vandsenge, saltvandspool og mulighed for at bestille en omgang massage.

Skulle man mod forventning have energi i overskud efter en dag på pisterne, har de også en afdeling med et bassin til motionssvømning, et veludstyret fitnesslokale og holdtræning flere gange dagligt.

Livigno

Cronox bowlinghal: Perfekt for dig, der vil udfordre familie og venner til en runde eller to i byens bowlinghal. Vil man kombinere det bedste af to verdener, findes der også en restaurant med rigtig god mad i hallen. Det kan være en god ide at booke bowlingbanerne på forhånd.

Kælkning: Snup en kælk ved bunden af liften og tag den med op til toppen af piste 17 eller piste 20. Spænd hjelmen, tag skibrillerne på og giv den fuld gas!

Fatbikes: En aktivitet, der er blevet vældig populær her i byen, er at teste de såkaldte fatbikes. Det er cykler med ekstra tykke hjul, som gør, at man kan cykle i sneen og endda ned ad pisten!

Derudover byder Livigno på masser af gode shoppingmuligheder med sine 250 forskellige butikker, mulighed for mindeværdige gastronomiske oplevelser med sine 120 restauranter og ikke mindst sjove nætter (som man ikke altid kan huske lige godt) med sit fede natteliv.