GUIDERNES TIPS – gør rejsen mere personlig

Nu er vi efterhånden kommet godt ind i sæsonen, og vi vil derfor introducere et tilbagevendende tema; ”guidernes tips”. Alle vi guider i Livigno har forskellige personligheder, og derfor også forskellige ideer til, hvad det helt perfekte ferie skal indeholde. Heldigvis er Livigno er stor alpeby med en lang liste af aktiviteter udover skiløb – så der er masser at vælge imellem.

Vi starter med nogle tips til dig, som er ude efter afslapning. Efter et langt efterår med arbejde og/eller skole er ferie et velkomment afbræk til hverdagen. Men selvom man er på skiferie, er det ikke et krav, at man står på ski fra lifterne åbner til de lukker igen. Efter et par ture ned ad pisterne kan vi anbefale et besøg på Camanel, champagnebaren på Mottolino-siden. Der er meget få ting, som slår en Aperol Spritz kombineret med solskin og god udsigt. Udover at sidde i en solstol i sneen, så findes der også andre afslappende muligheder i Livigno – der findes nemlig mange massage- og spa-steder, der er værd at besøge. Nu når du er i Italien, så skal dagen naturligvis afsluttes med en lækker, italiensk middag. Problemet er bare at vælge imellem de 150 restauranter rundt omkring i byen. Vi kan dog anbefale eksempelvis Bivio, der er en fantastisk bistro, eller Bellavista, der serverer byens bedste pizzaer.

Guider på pisten i Livigno

Der er også den aktive type, som hver morgen står forrest i køen, når liften åbner. Hvis du føler dig rastløs, når lifterne er lukket, så findes der masser af gode stier til en gå- eller løbetur, eller du kan tage et smut i træningscenteret Aquagranda, hvor flere elitesportsudøvere træner. Livigno byder også på gode muligheder for lidt anderledes aktiviteter, og du kan eksempelvis teste dine evner på langrendski, med en omgang isklatring eller en tur på snescooter. Mulighederne er mange, og Livigno er virkelig et paradis for dig, der gerne vil ud og lave noget hele tiden.

Afterski Livigno

Til sidst har vi naturligvis også festaberne. Dig, der hellere vil opleve byen, når mørket er faldet på, og de fleste er gået i seng. Vil du danse til benene ikke kan mere, så har Livigno absolut også noget for dig! Vi har tre absolutte favoritter i byen, når det kommer til afterski. Vi har prøvet, men vi kan simpelthen ikke vælge, hvilken der er den bedste, så den delte førsteplads går til Alegra, Stalet og Kosmo. Her danser vi guider til vores yndlingssange, og vi håber, du har lyst til at være med! Vil du fortsætte festlighederne til solen står op, så er det natklubben Miky’s, du skal forbi. Det er svært at slå en natklub, der både har en rutschebane og en væg, der forsvinder. På Miky’s kan du være sikker på at finde mindst én guide fra et af rejseselskaberne hver eneste aften.