Foråret er kommet til Livigno

Forårssolen stråler for fuld skrue – og det samme gør vi guider. Kan man andet end at blive i godt humør med al den sol, al den gode mad og alle de skønne mennesker, som vi er omgivet af?

Det eneste, der måske kan trække humøret lidt ned, er det kedelige faktum, at sæsonen snart er slut. Vi er alle enige om, at tiden her i Alperne er suset forbi alt for hurtigt, og vi er overhovedet ikke klar til at skulle hjem endnu.

Skiferie Livigno

Der er dog stadig noget at se frem til her i Livigno. Efter påsken, i starten af april, afholdes nemlig en stor festival her i byen: La Skieda. Det er en telemarkfestival, hvor flere tusinde mennesker – alt fra telemarkentusiaster til glade feriegæster – samles for at hygge sig og have det sjovt. Programmet varierer fra år til år, men én ting er sikkert; der kommer til at være masser af fest, underholdning og skiløb.

Vi guider glæder os meget til at opleve en af de helt store begivenheder her i Livigno. Især fordi flere af os faktisk har været ude at prøve kræfter med telemark i løbet af sæsonen – nu kommer den store finale!

Skiferie Livigno telemark

Derudover gælder det nu bare om at tage skibrillerne på, arbejde videre på vores flotte tan og nyde de sidste par uger af sæsonen.

Vi hilser hjertelig velkommen til alle jer, der kommer ned til os i påsken og i resten af sæsonen. Ses vi ikke nu, håber vi, at det kan blive til et gensyn til næste vinter!

 

Grazie mille/tusind tak for en fantastisk sæson indtil videre. Vi ses!