Forår i Livigno

Man kan ikke være andet end i godt humør, når forårssolen stråler fra morgen til aften, og ligeså gør vi guider, der  ikke kan lade være med at smile.

Livigno solskin

De eneste skyer på vores himmel er, at sæsonen snart er slut. Vi synes, at tiden her i Livigno er gået alt for stærkt, og vi er slet ikke klar til at tage hjem! Men spørgsmålet er samtidig, om man nogensinde kan være klar til at forlade dette paradis med alle disse søde mennesker og god mad i solen.

Selvom flere andre destinationer allerede er lukkede for nu, så findes der stadig meget at se frem til i Livigno. Første uge i april bliver der afholdt en årlig festival i byen – ”La Skieda”. Det er en telemark-festival, hvor flere tusinde mennesker fra hele verden  samles for at holde en fantastisk fest. Programmet ser forskelligt ud fra år til år, men man kan altid regne med skiløb, underholdning og masser af fest.

Piste Livigno

Ugen efter påske sker der igen noget nyt i Livigno. Det er nemlig musikfestivallen ”Snowland”, som bliver afholdt, hvor mere end 100 DJ’s kommer og for alvor starter festen – og slutter sæsonen af med et brag. Det er en uge, vi guider glæder os meget til, specielt når nogen af os gerne vil øve sig på telemark (og blive bedre i danseskoene).

Nu gælder det bare om at få skibrillerne på og arbejde videre på vores flotte goggle-tan. Vi vil nyde det sidste af sæsonen som solbrændte pandaer.

Ski Livigno

Vi byder hjerteligt velkommen til jer som kommer og besøger os i påsken og hjælper os med at få en herlig afslutning på sæsonen.

Ses vi ikke snart, så håber vi at se jer næste vinter!

Gratzie mille og tusind tak for alt! Vi ses!