En uge med os i Livigno

Hvad indebærer en skiferie med Slopetrotter i Livigno egentlig? Den indebærer en hel masse, men for at give jer noget af svaret, kan I her læse, hvordan en helt almindelig uge ser ud her i skønne Livigno.

Lørdag er rejsedag, så for de fleste af jer vil ferien nok for alvor starte om søndagen. Vi starter søndagen ud med en pistevisning klokken 10:30, hvor vi kører fra den ene ende af Carosello til den anden og slutter med middag på Alegra. Det bedste ved pistevisningen er, at I ikke skal tænke på, hvor I skal køre hen, eller hvor I er på bjerget. Bare følg guiderne, der alle er ivrige efter at vise jer deres yndlingspister, så kommer i ikke til at gå galt i byen. Det er en fin måde at lære skisystemet at kende på og finde nogle fede pister.

Efter pistevisningen følger naturligvis afterski! Det foregår på Alegra, og senere på eftermiddagen holder vi et velkomstmøde. Her kan I bl.a. regne med tips, tricks og inspiration, så I kan få en legendarisk uge. Livigno ligger 2 timer fra Valtellina, som er verdensberømt for sine fantastiske vine. Så selvfølgelig vil vi afslutte dagen med en vinsmagning med vores vinekspert Manuel, som vil præsentere de vidunderlige vine og deres historier.

Liv-3

Om mandagen har vi endnu en pistevisning, men denne gang viser vi det bedste fra Mottolino-siden. Her vil I se, hvorfor alle vi guider alle samme siger, at det er favoritsiden. Efter en dag på ski tager vi videre til afterski på Kosmo, som er et helt nyt sted, der netop er åbnet i år.

Tirsdag er vi guider at finde på Stalet afterski som har skandinavisk tema, men vi stopper ikke der. Om aftenen fortsætter festen ud i gaderne, hvor vi vil give jer en smagsprøve på Livignos natteliv med vores berømte pubcrawl. Her viser vi jer byens bedste barer og klubber, og aftenen byder på alt fra en gigantisk guitar i loftet til en rutchebane fra garderoben til baren.

Om onsdagen finder i os både på Kosmo og Alegra – så kan I selv vælge jeres favorit-afterski.

Og så er det endelig ugens bedste dag; torsdag. Hvad er det, som gør, at denne dag adskiller sig fra alle de andre dage på ugen? Det er dagen, hvor vi har vores picnic! Vi er ikke blege for at indrømme, at det er nogle af vores bedste timer med jer. Der er jo heller ikke meget i vejen med at sidde i sneen ved siden af pisten i solen, spise lokale skinker og oste og drikke aperol spritz sammen med glade mennesker, som deler samme glæde for skiløb. Efter maden vil vi gerne invitere på endnu en afterski på Alegra.

Picnic Livigno

Fredag ses vi igen på Alegra, og vi regner med at I danser med os på bordene, når vores favoritsange kommer på.

Det var en lille forsmag på noget af det, vi har at byde på, når I kommer til Livigno. Alle uger er selvfølgelig forskellige, men det skal I nok høre mere om, når I ankommer.

Ses vi?