Begyndelsen på noget legendarisk

Så er sæsonen endelig skudt i gang, og vi har haft vores første uge her i legendariske Livigno. Til at starte med vil vi præsentere os selv, og hvad det lige præcis er, at vi kan.

Til at starte med har vi Ida, og for at citere ejeren af Mountain Planet (en af vores skiudlejninger); ”Hun er ældst, og hun er chefen”. Ikke mere at sige til det.

Stephen aka Slim the Busdriver kender alt til Livignos gratis bussystem; fra farver til linjer og stoppesteder. Han elsker at køre med bus og komme rundt, så tag endelig en tur i bus med ham, så bliver han så glad.

Christ Christian er vores liftkortekspert, og med sit legendariske slopegrin får han cheferne på liftkortkontoret til at le, som ingen anden kan. Derudover er han en stjerne til at hoppe ud fra bjerge og paraglide.

Mischa Michelle er Livignos pubcrawl-ekspert. Der findes ikke noget, Michelle ikke ved om byens natteliv; hun ved, hvilken klub man skal gå til, hvilken dag og på hvilket tidspunkt. Så skal I have et tip til aftenens bytur, så er det Michelle, I skal hive fat i.

Agnes Angus, bliver irriteret over sit navn på skemaet, fordi hun tror, at nogen har stavet hendes rigtige navn forkert. Agnes har styr på picnicen, noget ingen vover at spøge med, eftersom det er vores mest populære arrangement.

E(A)llen – eller bare Allan. Med italiensk radio på fuld drøn kan man høre Ellen i slopemobilen på lang afsted. Byd hende på et stykke lakrids, og hun fortæller gladelig sine bedste livshistorier. Vi synes, der burde udgives en bog om Ellens liv!

Fiske-Jonas, eller Jonathan som han egentlig hedder, elsker at fiske, men en anden passion er vin. Jonathan ved intet bedre end at drikke god vin og snakke om druer, farven på vinen, og hvordan man egentlig holder glasset. En vinsmagning med ham åbner en helt ny verden og kendskab til vin, som du kan fortælle om, når du kommer hjem.

Årets guider i Livigno

 

Det her er blot nogle af de ting, vi kan. Som et team med viden, humor og personlighed vil vi give jer en legendarisk ferie, I aldrig glemmer. Vi glæder os til at se jer!